SAVJETI
-----------------------

 

 

 

DERMOKOZMETIKA - Holyplant
______________________________________________________


Holyplant - njega i zaštita lica i tijela na prirodnoj osnovi

Holyplant prirodna kozmrtika namijenjena je njezi normalne do suhe te posebno osjetljive kože lica i tijela koja zahtjeva obzirnu njegu, bez opasnosti od iritacije.

Slijedeći osnovne postulate prirode:
Jednostavnost,
Sigurnost,
Djelotvornost
Razvijena je kolekcija Holyplant prirodne kozmetike koja će koži pružiti vitalnost i mekoću.
Holyplant Mlijeko za čišćenje
Namijenjeno svim tipovima kože, a posebno pogoduje suhoj i osjetljivoj koži. Sadrži bademovo ulje. Nježno i temeljito uklanja nečistoću i šminku s kože lica i vrata.

Holyplant Hidratantna krema

Namjenjena je svakodnevnoj njezi suhe i sjetljive kože.
Aktivni prirodni sastojci, bademovo ulje i kolagen, koži daju potrebnu vlagu, hrane je i pomažu da zadrži svoju prirodnu elastičnost i svježinu.


Holyplant Vitaminska krema

Pogoduje dnevnoj i noćnoj njezi izrazito suhe i osjetljive kože lica i vrata koja s vremenom gubi svoju elastičnost i mekoću. Bademovo ulje i vitamini A i E vratiti će koži potrebnu vlagu te ubrzati proces revitalizacije.


Holyplant Hranjiva krema

Namjenjena je intenzivnoj noćnoj njezi suhe i osjetljive kože. Kombinacija prirodnih ulja badema i jojobe te vitamina E i pantenola koži daje potrebnu vlagu i masnoću, obogaćuju je hranjivim sastojcima i regeneriraju.


Holyplant AntiOx krema za učvršćivanje oko očiju

Hrani i hidratizira osjetljivo područje oko očiju. Visoka koncentracija vitamina A, C i E usporava starenje kože, smanjuje dubinu bora i pomaže ublažavanju podočnjaka.


Holyplant Vitamin E+ koncentrat

Koristi se za smanjivanje dubine i vidljivosti bora, ublažavanje strija, njezi ožiljaka i ispucale kože. Prirodni koncentrat kojiintenzivno obnavlja kožu i povećava sposobnost zadržavanja vlage.


Holyplant Bademovo ulje i Bademovo ulje u spreju

Visokovrijedno biljno ulje obogaćeno vitaminom E koje hrani i smiruje kožu. Zbog blaga djelovanja namijenjeno je njezi suhe kože lica i tijela, skidanju šminke, njezi nježne dječje kože, prevenciji celulita i strija, masaži i njezi vlasišta.


Holyplant Krema za ruke i nokte

Bogata formula s bademovim uljem, pantenolom i glicerinom namijenjena je svakodnevnoj njezi kože ruku. Istovremeno jača nokte i štiti ih od lomljenja. Brzo se upija i ne ostavlja mastan trag. 


Kalendar
 

NOVO
Zdravstvena ustanova Ljekarna Pablo rješenjem Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi RH postala je ovlaštena ljekarna, odnosno zdravstvena ustanova za punjenje brodskih ljekarni.
 
 

DISANJE KAO VAŽNA KOMPONETA ZDRAVOG ŽIVOTA
Od rođenja, svima nam je urođena sposobnost pravilnog disanja- zdrave bebe kada spavaju dišu duboko, mirno i opušteno.
Međutim  ta se sposobnost s vremenom gubi i odrasli ljudi često dišu plitko, neujednačeno i isprekidano ovisno je li smo bolesni ili u stresu. Želimo li se osjećati opušteno, smireno i uravnoteženo moramo naučiti disati duboko, mirno i ujednačeno.
Svaki dan u prosjeku udahnemo 22.000 puta, a način disanja utječe na naše cjelokupno psihofizičko stanje. Aqua Maris sustav nam pomaže u tome. Preporuča se kod kronično začepljenog nosa , upala sinusa i alergija, ali i za održavanje zdravljai higijenu nosa.

Kako pravilno disati – edukacijski letak .pdf